Heeft u nood aan een geïntegreerde oplossing voor de dosering van vloeistoffen in uw productieproces? Siloba adviseert u over de geschikte installaties voor uw productienoden en integreert doorstromingsmeters en kleppen op uw productielijn. Onze systemen staan garant voor een nauwkeurige dosering zodat uw bereiding altijd exact dezelfde blijft.

Voor elke vloeistof een gepaste oplossing

We maken een onderscheid tussen twee soorten meters, afhankelijk van het type vloeistof dat u wilt toevoegen aan uw bereiding. Elektromagnetische doorstromingsmeters zijn de perfecte oplossing voor vloeibare gist en pekel. Terwijl massadoorstroommeters zich beter lenen voor complexe producten zoals oliën en vloeibare suiker. Bij die tweede heeft u ook de mogelijkheid om de temperatuur, densiteit, viscositeit en concentratie te meten.

Vind samen met ons de gepaste oplossing

Img
2091 Jeanpierre
IMG_4064
IMG_3437
IMG_4584
Aanpassing Gist Op 11 03

Waterdosering

Elk productieproces verschilt en vraagt om een unieke aanpak. Voor water zijn er bijvoorbeeld specifieke waterkoelers, waterdoseer- en mengapparaten om ervoor te zorgen dat de temperatuur van het deeg altijd hetzelfde blijft. Hoe dat werkt?

De temperatuur van de bloem wordt gemeten in de weegbunker. Vervolgens wordt de juiste hoeveelheid water op de juiste temperatuur bij de bloem gedoseerd. Dat gebeurt in functie van de kinetische opwarming van het deeg tijdens het kneden. Op die manier blijft de deegtemperatuur na het kneden altijd dezelfde.

Siloba biedt een compleet gamma waterdoseer- en mengapparaten en waterkoelers.

Img
IMG_8598
Img
Img
IMG_3814

Waarom kiezen voor Siloba?

  • meer dan 50 jaar ervaring
  • goede prijs-kwaliteitverhouding
  • oplossingen 100% op maat van uw noden
  • 1 centraal aanspreekpunt voor een duidelijke communicatie
  • hoogwaardige ATEX-gecertificeerde componenten
  • perfecte afwerking
  • snelle service

Ook op zoek naar doseer- en weegsystemen voor droge stoffen?

Ontdek onze oplossingen

Siloba 50y Banner Nl