Opslag

Opslag

De opslag van bulkgoederen gebeurt best optimaal zodat de kwaliteit van uw eindproduct gewaarborgd blijft. Uw silo’s of big bags beantwoorden dan ook aan de hoogste kwaliteitsnormen. Bewezen technologieën herleiden de stof- en afvalcreatie tot een absoluut minimum. Randapparatuur garandeert een optimale afzuiging tijdens het vullen van de silo of zorgt ervoor dat de bulkgoederen optimaal uit de silo worden gehaald.

Afhankelijk van uw product, productieproces en bedrijfsruimte kiest u uit drie verschillende systemen voor binnen of buiten.

Binnen kiest u best voor roestvast staalsilo’s, buiten voor onderhoudsvriendelijke polyestersilo’s. Gaat het om kleinere hoeveelheden grondstoffen of verandert u vaak van grondstof? Dan kiest u voor opslag in de big bag. Deze opslagvorm wordt meestal gebruikt in combinatie met een spiraal- of druktransport.

De binnenkant van de silo’s moet (afhankelijk van het aantal vullingen) minstens een keer per jaar een goede poetsbeurt krijgen. Zo voorkomt u schimmelvorming. Wij organiseren het onderhoud graag voor u.

Is de silo uitgerust met een filter? Laat de filterpatronen dan regelmatig reinigen en vervang ze na verloop van tijd.

Vraag advies aan uw expert

contact

Wij installeren al meer dan 45 jaar totaaloplossingen voor de bulkbehandeling van poedervormige en korrelvormige producten voor voedingsbedrijven, van kmo’s tot multinationals. Onze focus? Persoonlijke service en een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

MEER WETEN?