Aluminium en roestvast staalsilo’s

Opslag

Grondstoffen in poeder- of korrelvorm dicht bij uw productie-eenheid opslaan? Dan kiest u voor aluminium en roestvast staalsilo’s, de ideale uitvoering voor uw bulkopslag.

Aluminium of roestvast staalsilo’s kunnen rechthoekig of vierkant, staand of liggend volledig op maat gemaakt worden volgens de beschikbare ruimte. De montage van de panelen van de silo’s gebeurt ter plaatse dankzij gecadmieerde bouten voorzien van dichtingen. Aan de buitenkant worden de panelen versterkt met profielijzers of buisconstructies. Die bevinden zich op een regelmatige afstand van elkaar om de constructie zo sterk mogelijk te maken. De panelen zijn zo groot mogelijk om het aantal naden tot een minimum te beperken. Voordeel? Zeer vlakke wanden en een minimum aan onderhoud.

Roestvast staalsilo’s: standaard of op maat

De silo’s in aluminium of roestvaststaal zijn verkrijgbaar in een aantal standaardmaten.

Sommige productieprocessen en hun bijkomende ruimtes vereisen een oplossing op maat. In dat geval worden eerst een aantal metingen verricht en aangepaste silo’s gefabriceerd en gemonteerd. Zo past uw silo of siloserie perfect in de beschikbare ruimte.

  • Opslagcapaciteit tot 90 m³
  • Ruimte optimaal benutten
  • Makkelijk reinigen
  • Modulaire bouw
  • Perfecte isolatie
  • Lage wrijving

Alle silo’s zijn ook roestvrij en gecertificeerd met een label voor de opslag voor grondstoffen voor de voedingsindustrie.

Aluminium of roestvast staalsilo’s voor uw productielijn?

Op zoek naar een totaaloplossing voor de opslag van uw grondstoffen? Wij bouwen een compleet systeem (silo + filters + zeven + pompen + …) en monteren het ter plaatse. Zo bent u zeker van een optimale en continue productie die beantwoordt aan de hoogste gezondheids- en veiligheidsnormen.

Maak een afspraak