Ons stappenplan

Ons stappenplan

Start u met een nieuwe zaak of denkt u aan een uitbreiding? Doe een beroep op onze jarenlange expertise voor het uittekenen en installeren van uw geautomatiseerde totaaloplossing voor bulkbehandeling. Inclusief service en onderhoud.

SILOBA stappenplan

Vertel ons alles over uw plannen zodat we een volledig beeld op de situatie krijgen. Tijdens de briefing komen we ook graag meer te weten over de te verwachten volumes, de benodigde capaciteit, ruimte, …

Vervolgens gaan we ter plaatse kijken. Doel? Uw specifieke noden in kaart brengen voor een optimale oplossing.

Nu we alle details kennen, gaan we aan de slag. Concreet? We brengen in kaart hoeveel silo’s van welk type er nodig zijn en dokteren een compleet plan uit inclusief transport, filters, extractiesystemen, …

Silo’s, zeven en pompen kopen we in van gerenommeerde leveranciers, kleinere onderdelen zoals kappen en trechters maken we zelf.

Een goed beeld vormen van uw toekomstige installatie? Daarvoor krijgt u een 3D-ontwerp uitgewerkt in Autocad. Tenminste, voor sommige onderdelen.

Ons montageteam installeert uw systeem met de grootste zorg: silo’s, leidingen, extracties, filters, … Zodat uw producten efficiënt opgeslagen, getransporteerd en eventueel gefilterd/gezeefd worden. Uitdaging? De perfecte afwerking die u een perfecte start garandeert.

Al onze onderdelen zijn ATEX-gekeurd. Dat is nodig, want er wordt gewerkt in een omgeving met explosief stof.

Uw installatie op geregelde tijdstippen aan een grondig nazicht onderwerpen? Een periodieke onderhoudsbeurt? Of eerder een dringende herstelling?

Om de continuïteit te verzekeren helpen we u snel voort. Ook als het om een technisch defect van een onderdeel gaat. Daarom werken we samen met betrouwbare fabrikanten met een snelle support.

contact

Wij installeren al meer dan 45 jaar totaaloplossingen voor de bulkbehandeling van poedervormige en korrelvormige producten voor voedingsbedrijven, van kmo’s tot multinationals. Onze focus? Persoonlijke service en een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

MEER WETEN?