Zeven & mengen

Zeven & mengen

Soms neemt u liever geen enkel risico en streeft u naar 100% zuiverheid. Of u creëert in uw productieproces graag een nieuwe homogene stof na toevoeging van een nieuw bestanddeel. Zeven scheidt een residu, mengen verenigt.

Grondstoffen zeven

Bij het zeven van een bepaalde bulkhoeveelheid worden ongewenste onderdelen verwijderd. Stof wordt afgezogen naar een apart opvangsysteem of reservoir.

Zo blijft alleen de gewenste stof of vloeistof over in gezuiverde vorm. Ideaal voor bepaalde productieprocessen die moeten beantwoorden aan de hoogste normen op het vlak van hygiëne en gezondheid.

Grondstoffen mengen

Het mengen van grondstoffen heeft een doelstelling: het homogeniseren van een bepaalde batch. Dat gebeurt door bepaalde stoffen toe te voegen aan het hoofdproduct. Uiteindelijk ontstaat een uniforme hoeveelheid.

Er zijn verschillende mengers op de markt. Wij zoeken het juiste type voor uw productielijn.

Oplossing voor uw productieproces?

Advies nodig voor het zeven en/of mengen van uw bulkgrondstoffen? Vraag persoonlijk advies en een offerte op maat. Wij komen graag ter plaatste en werken vervolgens een voorstel uit.

Maak een afspraak

contact

Wij installeren al meer dan 45 jaar totaaloplossingen voor de bulkbehandeling van poedervormige en korrelvormige producten voor voedingsbedrijven, van kmo’s tot multinationals. Onze focus? Persoonlijke service en een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

MEER WETEN?